Hallojh

Har du sett röv på skånskan=? vi har lagt upp den alldeles för många gånger mayn. De är fr att den flimen är så bra och också rätt rolig,. Det sämsta är att den är skitkort men bortsett från den ditaljen så ären fan så sjukt bra den filmen som finns på youtub. Om jag skulle tvingas göra en lista p vilka saker angånenede röv pp skpnska som enligt MIG gör den till yotubs best of the year så skulle listfgittan se ut såhär:
1. Lite för kort
2. Annrs svinfet
3. klassiker

Det finns en rolig ditalj man kan klurra på angåennden filmen röb p å skånska och det är att den grabben. (ungen i filmen då som allt hnadlar om) är ju säkert typ 19 eller typ max 20 år fyllda eller nått sånt idag!!!! Undra hur gammal? man kan ju tnöäka sig att de e jobbit som fan att bli nätkändis i för ung ålder aså inte för att han va känd känd men ah du fattar,,,. han har ju ändå setts av mång som FETT ung (e) hehe fattar du
att han va de då men inte nu det va det jag mena bara.
Hur som haver (barnen kär fast gud) så är jag så glad att ja fick se på youtube redan när de kom (va la 2005 va?) för de har gett så sick mycket bra i mitt liv. okej många timmar man kunde lagt på annat men jg tycker typ inte man kan tnäka så för mycket för då kan man ju ågnra man ju allt hela tiden hela livet. ah fitta asså. alltid de man landar i typ. de är så sick klychigt typ att man ska leva för dagen och allt DET DÄR bla bla men fuck va sant de är!!

Jag kommer typ alltid till samma tanke så fort de ska bli deep... Vet inte om de suger eller om de innanbär att man kommit fram till nått som man faktiskt tycker??? fast de är ju kasst förvisson att den är så himla kort för tidräknaren (eller va fan den dör linjen nere i rutan vid play kallas) inte ens hinner med räkjningen PLUS att man typ inte kan pausa för yt (youtube) är juinte bästa mediespelaren direkt;)
Fast jag tänker att om man hänger upp sig på det så fuck it,.. Den har så sjukt många visningar ändå så vad ska du göra åt det ens?????
its all bout the views ;) låten du vet ;) (fast hon sjunger bejs jag vet inte riktigt men de e nåt sånt) okej men views, är det miljarders miljarder som man sa när mna va liten?? och skulle ta i med mycket siffror. (spagehtti makaroner tie miljoner) Ah den stylen om du minns. Tider det... nu är det bara jobb och all annan piss man gör. Sucks.
Hade!


Pallar inte ens förklara haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: