Vad i hela friden

Det har kommit till våran kännedom att det nyligen blivit ett nytt år? Vad FAN.
 
Oj felåt det skulle vara ett frågetecken till och inte en pungkt där i slutet. Men det är som det gamla ordspråket, Misstag händer alla men är du arab så blir det finkan. Jag tror man sa så. Eller de sa så menar jag. Ja har fan inte sakt nånting!
 
Men vem håller vi ansvarig? STATEN och REJERINGEN. Här lägger vi dyra skattepengar varje år eller jag antar det för alla säger så. Asså på tal om skatt va e de äns. För alla säger ju så! Åhh va mycket skatt säger dom och åååh va många skatter det är typ som kommer (på en o samma gång🎵) säger dom men vart är dem då?!
 
 
Här e asså vilka vi håller (hållt? hållit? hahaha hål-i-huvvet okej jag ska försöka va seriös förlåt) ansvariga. Jobbar dem inte där inne??? Om inte de berättar att det är nytt år vem tusingen ska säga det? De får väl lön igenom skatten eller nått.
 
Just det, skatter. Pirater älskar det men alla jag pratar med hatar det. Men vart är dom? Asså på riktigt jag har brevlåda och får räkningar ibland. Det kanske står hej du bor här och det kostar eller så kanske det står hej du har ström och det kostar (asså dont even get me starten on EL det får bli ett annat inlägg för va e det ens) och sånna saker. Men när fan får man räkningen på alla skatter som de tjatar om i stupet? Varför är det ens ett talesätt wata fuck. Asså spotify ba dras ju från kortet typ eller kontot eller banken antar jag dom har ju mitt namn. Men där finns inga utgifter för skatter heller!! Jag har tittat!!
 
Jag har blivit dragen i näsan hela mitt liv och litat på alla och låtit dem dra i den och det gör skitont. Nu fattar ja varför han shegevara var så jävelens arg hela ti'n. Snälla kan inte nån bara säga är det nytt år eller inte och hur ska jag ens betala den här magiska skatten som ingen verkar ha kartan till.