Prao :D

Idag har jag, Humpe praoat! Jag praoade på pizzerizza Ulban. Det var hemskt!! Det första jag fick göra va att slicka ägaren på magen, och tro mej jag kräktes hårbollar sen! Efter detta elände fick ja diska. och inte vaf som helst. utan ÄGARENS KLÄDER :O jag frågade varför jag skulle diska dom då sa han att dom blir renare av diskning än i tvättmaskinen så jag var helt enkelt tvungen att göra detta.. Efter det så tvingades jag att spela komp till Bethovens trea, men inte på trummor utan på ägarens mage. det sista jag fick göra vad det här:Det var skönt!


Aja nu alla små snygga män är det strax dags att säga adjö men innan det... Ännu en av youtubes älsklingar!


Tack å hej ost/skinkmacka! 

// Nille Polski

Hej, jag har klippt mig!

Jadu, oerhört många dagar bara rullar och flyger med jetpack iväg.. Utan att jag (Björn) hinner skriva något, inte jätte mycket att göra något åt.. Så därför ska jag börja fylla på med så mkt roligt jag kan komma på redan nu!

JOO, vi har nämligen ett film-team här på bloggen, vilket jag glömt att nämna tidigare.. Teamet består av X antal personer som jag inte tänker nämna.. Teamet heter iallafall ¿En Get? och har en youtube användare som jag kan länka:

www.youtube.com/engetproductions

Där kan man kissa & bajsa.. Och tvätta sig.. eller bara hänga sina kläder!

Ehm, de var inte allt jag hade utan jag har nämligen tänkt att nämna vildsvin, vårtsvin och svinstia..
På tal om jultidningar, så har vi nämligen tänkt lägga in så många ord som innehåller boksväverna  "O", "S" & "T".. I just den följden..

Sätt igång era gamla LP skivor med Kafka och NJUT, för nu kommer dem:
ost, herrgårdsost, getost, prästostostron, postbud, post, host, kost, prost, kostcirkel, rost, postcykel, frukost, osthyvel,  prostituerad, prostata, ostsås, frukostbord, mögelost, möglost, lost, brödrost, oster, foster, fosterställning, prostatacancer, lejonost, tacos-tennis, kikhosta, Costas, fetaost,  moster, faster.. nej nu orkar jag inte mer ciao..

/Sten