fyfan en heldag på leos lekland med kidsen

och här kommer alldeles för mycket info om Ally macbiel
 
 
 
För jag tycker fan den serien var rätt go! O titta på, man kunde somna till den, ha kul, slå på när man mådde dåligt eller redan sett den
 
 
 
Den såldes på dvd sen också verkar det som haha vilken deal och det rimmar lite
a dee-ve-dee with allimacbeil
hahahaha det gör ju de jävlar va roligt när man tänker efter
 
Serien började sändas 1997 i usea men kom inte till sverige förrän året 1998. Den spelades säkert in många år innan det men hölls hemlig tills den släpptes pga en PR-kupp.
 
Så vem är Ally? (hon i McBeal)
 
Hon alltså
 
Inte supersnygg kanske men inte rund heller alltid men serien handlar om att hon haft ett problem med sin kille o han typ är lugn med det eller inte men de har samma jobb så det är fett surt o splitta lönen liksom och jag tror det slutar bra!
 
Det slutar med i sista avsnittet att maddie får flipp och sen är det en fisk som gifter sig står det på imdb men jag tror ally mcbe mår bra i alla fall eller hoppas det i alla fall. Man fick typ tolka själv eller så efter sista avsnittet liksom men gillar inte de så allt är som innan för henne och så. tryggt men bara lite sugit typ?
 
 
Kolla va kul serien är säger hennes svåger, han ser ni till vänster till bilden och till höger ser ni hennes kollega som skrattandes håller med till fullo. Den är rätt kul!
 
Jag skulle ge Ally Mcbeal alla tillgängliga stjärnor av möjliga men måste spara nårra för nya marvel kommer snart o måste ha kvar tillräckligt för att kunna ge den 3/5 stjärnor