YESSSS!!!

VI BLEV ÅRETS BLOGG 2013!!! :D
DET ÄR FULLT ÖS HÄR PÅ KONTORET NU TILL DENNA LÅTEN!!!!
 
Med motiveringen:
En rolig blogg som inte är rädd för att driva med dagens könsnormer. De visar gång på gång att de har skinn på näsan, när de kritiserar de allra mest tabubelagda snackisarna, samtidigt som de skaffat sig en enorm fanskara att luta sig emot om kritiken skulle bli för hård. Deras otroliga skrivarförmåga berör, förför och redogör om allt ifrån dagsaktuella nyheter till veckans knull. Det är med stor ära som en enig jury delar ut 2013 års blogawards till KETTFERSSAS!!!
 
Vi är självklart otroligt tacksamma och ödmjuka inför detta priset. När Björn och Magnus en dag startade denna bloggen så var endast ambitionen att göra en rolig blogg som skulle underhålla de närmsta kompisarna, att teamet idag skulle bestå av 5 killar och att vi skulle bli årets blogg var inte med i planeringen.
 
Det är med otrolig stolthet som vi dagligen bloggar ifrån kettferssas, men denna stolthet hade vi inte kunnat bära om det inte vore för er, våra fans! Era kommentarer, videosvar och fanmail får oss att alltid vilja fortsätta framåt med bloggandet. Som Anton sa i början på året:
- Bloggen måste vara progressiv, framtidstänkande, alltid steget före och med "löparskorna" på.
Visionen för detta året har varit att bli en "framtidsblogg", en blogg som inte liknar någon annan, men som ändå tilltalar erfarna som nya bloggläsare. Det har spenderats svettiga timmar på redaktionen, sömnlösa nätter och ofantligt många timmar på tåg runtom i Sverige för att promota bloggen. Vi har bråkat inom teamet, slagits, kramats, gråtit, strypits och självklart skrattat. De tidiga morgonarna på flygplatser när vi tillsammans väntat på ännu en flight till London, NY eller Paris för att täcka något världsevenemang. När vi suttit i kalla källarlokaler i Asien endast för lite WiFi så att man kan få upp det där inlägget som var lovat. 
 
Vi blickar nu framåt mot ännu ett fantastiskt år, och med detta i ryggen så är vi mer taggade än någonsin på att ta bloggen till nya höjder! Tillsammans är världen vår.
 
Tusen och åter tusen tack!
Kettferssas-crew.
Bild från tjurfäktningen i Pamplona tidigare i år. Sekunder efter att bilden togs så kom 20 tjurar springandes bakom kulliserna. Magnus hade en spegel i handen och såg detta, därav skriket. Alla fem fick spendera x antal dagar på sjukhus för diverse benbrott och inre blödningar. Riktigt jävla skitevent var det.