IDAG ÄR EN VIKTIG DAG!

Jaha då var det dags för det obemannade skäppet att fyllas:


Vinnaren av visbyskolans teckningstävling är.....

Jakob Svensson med polisongerna!!!

GRÄTTÏS!

Maila nu din postadress till oss så kan du komma hem till Magnus å hämta priserna!

Aber meinhof: STACKARS ER SOM INTE TRODDE ATT TÄVLINGEN VAR PÅ RIKTIGT, FÖR DET  VAR DEN JU KAN JANS INTYGA!


Pasta med mjukostsås

//Huldar Enöse

Hundkexens benvävnad!

Hej alla små hulkar! idag är det endast ett kort inlägg som är tänkt eftersom imon är det tejprullens nationaldag å då ska vi kora vinnaren i vår tävling!

Top tre djurnamn

3. Hunden
2. Hej
1. Lisen


Jo nu är det såhär att en liten griffeltavla vid namn Co(r)nelia har blivit utvald av riksdan att skrivas om här just idag så nu ska jag (Nilz Rundlund) beskriva Co(r)nelia med 7 ord!

Ord 1. Tycker
Ord 2. Inte
Ord 3. Om
Ord 4. R:et
Ord5. I
Ord 6. Sitt
Ord 7. Namn
 
Å sen är hon ju nedrans trevlig Co(r)nelia! Hon tycker om att skratta, sitta uppe mitt i natten å ha pusskalas, åka inlines å hela kittet.

Jaha gott folk tack för visat intresse så blickar vi framåt emot morgondagen som väntar. Då ska den unike vinnaren i vår vackra tävling koras!
Så alltså imorgon runt 22.00 har ni svaret på vem som vinner dom fantastiska vinsterna men än finns chansen att delta i tävlingen!


Ses på utvecklingssamtalet i Visingsöskolan!

//Jani Billoz

Mer varm kärlek behövs! Dagens tema är alltså kärlek!

Jaha då sitter Dadde här alldeles ensam. Oj va han är ensam. Ja nästan ensamast i världen. Usch va synd det är om Dadde här.

Ja som ni säkert sett så gjorde vi våran senaste uppdatering genom att skriva det vi kände i hjärtat och det var gulligt. Innan dess så gjorde vi ett blogginlägg på film, jag hoppas att ni älskade det lika mycket som ni älskar när Jakob tar sats på 20 meter och slänger sej hejdlöst in i en fritt främmande människa så han flyger och sedan springer därifrån. wasp<5<5
TÄVLING!Nu gott folk är det såhär att jag Hildegard känner mej på gott humör så vi ska ha en tävling som gynnar endast er läsare för vi älskar er! <5 Och eftersom dagens tema är kärlek så handlar dagens tävling självklart om något som har med kärlek att göra. Och det är bio som det ska handla om för det finns knappt något mer kärleksfullt än att sitta och pussas i biomörkret och sedan låtsas att man sett filmen.

Uppdrag: Skriv i kommentarfältet vem du helst skulle vilja gå på bio med av Gunvald Larsson i "Beck" och Attarpsskolans vaktmästare Jimmy. Bästa och mest kärleksfulla motiveringen vinner alltså!

Aber meinhof: Tävlingsledningen är ganska oseriös och humoristisk så att skriva med lite humor är aldrig fel!

Den lycklige vinnaren kommer att tilldelas följande:
Ett par svarta strumpor från "caterpillar", en joker från en speciellt utvald kortlek, ett nyckelband från Erik Dahlbergsgymnasiet och sist och minst en kapsyl.

OBS!
Glöm inte att skriva namn tydligt så det inte uppstår problem när vinnaren utses!


Ja, gott folk det var allt för idag så lycka till med tävlingen så utses vinnaren på onsdag den 31 Oktober. (Såklart bjuder vi på något litet kul imorgon innan vinnaren ska koras men onsdag är i nuläget det viktigaste)

//Ove van Polen


Eftersom vi nu fått höra att folk inte förstår att tävlingen är äkta så följer nu en text som ska hjälpa er alla att förstå.


JAAAAAAAA TÄVLINGEN ÄR PÅ RIKTIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!