herrejuses

tjenis eric gadd, har du nån ny tatoo eller haha fattarni+

 
logga in nu, mannuten_91@gotmail.com osen jävla ostskinka lösen till allt, bhrg, en get och blogg och björns dator manges facebuk osv hehe men dont do anything stupid!

kids theez days, YOU KNO"!


det var aallt från öss på rövasketan nu kan ni lässa den spännande artikelen:
http://www.expressen.se/omtalat/13-helt-oskyldiga-bilder-som-pa-bara-nagra-sekunder-bevisar-om-du-ar-en-riktig-s/

den nämligen på bara några sekunds BEVISAR om du är en riktig snuskehummer. FAKTA FITTA

Hej och välkomna GRATTIS tjena !!!!!!!!!!!!!

Alltså till oss är det, grattis!! hahaha allså jaaaa faaaan va rolit verkligen vi har det nu på kontoret. För lyssna här:
 
 
  • håll i hatten...
  • inte riktigt än
  • NU..!
 


 
.D.e.t.t.a. .ä.r. .o.c.h. .s.k.a. .f.i.r.a.s. .b.loggens 200,000e inlägg!!!!!ÄNTLIGEN BABY!! WE MADE IT BITCH KOM IGEN NU SKUMPA O SÅ SKA VI DRYCKEEE
 

"AAAAHHHH!!!!  SHIT MATILDA VA SJUKT ATT VI KOMMIT SÅ LÅNGT AZZÅ DETTA E JU HELT FLIPPAT JAAA E SÅ JÄVLA GLAD JUST SÅ JA VILL SLITA AV MIG ALLT HÅR!!!!"
 
 
 
"TÄNK ATT VI EN GÅNG BARA VA TVÅ EFTERBLIVNA TJEJER SOM GICK I SAMME KLASS O NU DRIVER VI ETT BLOGGIMPERIUM NE FY VA SJUKT MAT-ILDA!!!"
 
 
 
 
 
 
 
oKEJ mEN bACK tO bUXINESS nU dÅ hEHEHE aLLTSÅ aLLVARET
 
(jävla fitta???)
 
 
Ja men vi sa ju det att vi sulle fira att vi skrivit så många inlägg med en go FILM och det var LÖFTE så nu kommer deeeeeeeeeeeee(n).
 

fösök strunta i bosse däroppe han e en sånen jäsikens typ vettu men tack för alla läs du gjoirt på vår blok för de hjälper me hyran sedu!!!!!!!!!!!!!!!